Nejnovější recenze ze sekce Interiérové barvy
- Na horskou chalupu nic jiného nepatří a vápno je nejprodyšnější na nátěr snadno vlhnoucích zdí a na sanační omítku.
- Štěrka nebyla dobře promíchána a ručně se promíchat nedala. Při aplikaci žlutý pigmentové dělal čmouhy. S největší pravděpodobností byl drobně zhrudkovatělý
- Omyvatená barva
- Neloupe se
Výborná kvalitní omyvatelná barva, neloupe se a měla by vydržet. :)
Krásná bílá a perfektně kryje
- Dobrý poměr cena výkon. Dobrá kryvost. Nezanechává kocoury. :)
Barva odpovídá obrázku, výborně se se stěrkou pracuje.
- funguje jak má
- neznám
- odpovídá plně mým požadavkům a rovněž odpovídá referencím a popisu produktu v návodu
- není
jen tak dál
- ještě jsem tento nepoužil, ale produkt znám z minulosti a byl jsem s ním spokojen
- není
jen tak dál
Produkt je ľahko natierateľný, predošl skúsenosti s ním sú dobré, podlaha sa ľahko ošetruje.
- skvěle kryje
- výborný poměr cena výkon
vyzkoušeno, kryje perfektně, naprostá spokojenost
Het Hetmal Plus 14 kg + 2 kg N40080
Mira L.
Přidáno: 21. června 2024
(naposledy upraveno 21. června 2024)
- Výborná kryvost (stačí 1 - 2 vrstvy), bělost je velmi slušných 94% i vydatnost je dobrá.
- S barvou se dobře pracuje a jde lehce poznat rozdíl mezi nevymalovaným a již vymalovaným místem (např. u REMAL Expert, nebo HETLINE FORTE to bylo při malování stropu rozeznatelné velmi špatně).
- Lze ji poměrně lehce očistit z nářadí/podlahy/vybavení interiéru i po zaschnutí (u obdobné HET Klasik to zřejmě bude větší problém, na což upozorňuje v návodu i výrobce; mimochodem - čistit předměty od HETLINE FORTE je opravdu peklo).
- Nic.
Celkově výborný poměr cena/kvalita, k dříve používanému PRIMALEXu PLUS už se zřejmě nevrátím (kvůli nižší bělosti).
- Luxusní vzhled
V místě styku různých barev se může mírně rozpíjet
vše v pohodě
Doporučuji
Zatím to kryje dobře, uvidíme za nějakou delší dobu jak to bude vypadat.
Splnil očekávání
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »