Nejnovější recenze ze sekce Interiérové barvy
Primalex Plus 40 kg
Registrovaný uživatel
Přidáno: 29. června 2023
(naposledy upraveno 29. června 2023)
Zakoupeno v IZOMAT stavebniny s.r.o.
za rozumnou cenu
- Primalex jako jeden z mála opravdu dokonale kryje i při větším zředění a nemá po zaschnutí čmouhy.
opravoval jsem silně popraskaný bílý strop,penetrace mi nestékala do obličeje,bíla pigmentace sladila s dalším nátěrem stropu.Už jsem loni takto opravoval strop,drží to,nepraská
Finnes 1459 SPS Barva na betonovou podlahu 2,5 l zinková šedá
Registrovaný uživatel
Přidáno: 25. června 2023
- Recenze moc nepíšu, ale nechal jsem se ovlivnit velkým množstvím pozitivních recenzí a barvu jsem zakoupil k natření betonové podlahy v garáží, beton byl několik mšsíců vyzrálý. ošetřený nano penetrací. Aplikace barvy vělečkem bezproblémová, zápach z barvy při intenzivním větrání snesitelný, natřeno ve dvou vrstvách,po zaschnutí povrch matně šedý na pohled sympatický.
- Jelikož barva není z nejlevnějších a má být odolná pneumatikám, tak to se projevilo jako slabina barva se v místech styku s pneumatikou sloupne,nejvíce reaguje na nové pneumatiky relativně lehkého motocyklu tam se spolehlivě sloupne,kapky oleje snese bez problému, mechanické zatížení také ne zvedák opadnutí nářadí a pod.
Za mě se hodí do garáže ve které nebudete nic opravovat a jezdit s nově obutými pneumatikami,příště bych použil odolnou dvousložkovou barvu.
- Kvalitní penetrace
- snadné nanášení
- pěkně sytá barva
- sjednocení barev
K vymalování místnosti jsem dle propočtu potřebovala cca 5 kg barvy. Zakoupila jsem tedy 4 kg a 1,5 kg balení po ujištění od různých prodejců, že tak mohu učinit a barva bude stejná. Bohužel odstín barev ze dvou balení úplně nesedí...
- Bílý.
- Top barva
- perfektní krytí
- dobrá práce s barvou
Kvalitní barva, dobře se zpracovává.
- Krásné přírodní zbarvení
- Dobře se sní pracuje
- Rychlost dodání
Spokojený
- Léty prověřená klasika, ideální poměr cena - výkon
OK
Barvy A Laky Hostivař Remal Protiplísňový, tónovatelná malířská barva, otěruvzdorná, paropropustná, disperzní, bělost 90 %, bílá, 7,5 kg
- výborná krycí schopnost,stěna je jak nová
- dobře kreje
- trochu vyšší cena
Austis Eternal set 0,5 kg odstraňovač plísní + 4 kg In Therno + 4 kg In Steril
Přidáno: 31. května 2023
(naposledy upraveno 31. května 2023)
Zakoupeno v Barvárna.cz
Vyzkoušeno , pěkně kryje , spokojenost
- Vyhodu
- otěruodolnost je velmi spatna, ale napsano ze je doba
- otěruodolnost je velmi spatna, ale napsano ze je doba
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »